poniedziałek, 24 września 2012

Okiem Aparatu

Od pewnego czasu w Hotelu Pałacu Krasków istnieje nowa forma menu. Od teraz codziennie pozycje są wymieniane i przygotowywane z zawsze świeżych składników. Miałam szczęście spróbować parę z tych cudowności i jak zwykle rozpływam się w zachwytach. Bardzo podoba mi się taka filozofia, wszyscy dobrze wiemy ile jedzenia marnuje się w restauracjach. Takie podejście sprawia, że hotel jest jeszcze bardziej ekologiczny, dodatkowo dowiedziałam się, że ich ogród ma certyfikaty ekologiczne (w restauracji korzysta się w większości z warzyw i owoców z ogrodu położonego niedaleko obiektu).

*Strona Internetowa Hotelu Pałacu Krasków

Więc dzisiaj będzie mało słów a dużo zdjęć. 


Świeżo wyciskany sok pomarańczowy

Spaghetti bianco

Badi

Ślęża

Kwoki wysiadujące jajka

Latte

Deser Francuski

Kaczka

Sok pomarańczowy

Idealnie wypieczone mięso

Stoliki przed restauracją

Stolik

Sałatka z kurczakiem w sosie czosnkowym

Zapiekany Bakłażan z serem

Pieczywo

Herbata


Sok Pomarańczowy

3 komentarze:

  1. te zdjęcia - raj dla oka :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Deser francuski i kawa - zakochałam się w tych dwóch zdjęciach :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, za to że tu jesteś :)