Dodatkowo mam egzamin na prawo jazdy. Mam nadzieję, że zdam, strasznie się denerwuję!
Składniki:
- przekrojony na pół okrągły kawałek sera koziego ok. 60 g
- garść liści szpinaku
- 4 plasterki chorizo
- suszony czosnek
- kolorowy pieprz
Przygotowanie:
- Ser kozi smażymy na patelni bez tłuszczu, tak samo chorizo. Po 2 minutach przewracamy i smażymy z drugiej strony. Układamy na liściach szpinaku, posypujemy czosnkiem i pieprzem.
talerz wygląda bardzo apetycznie. Narobiłaś nam niesamowitego smaka na to danie :-)
OdpowiedzUsuńTrzymamy kciuki za prawko!!!
Gdzie kupujesz Chorizo? Ja w Olsztynie nigdzie nie mogę dostać :/
OdpowiedzUsuńwygląda jak danie restauracyjne.. no i ciekawe składniki ;)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i zapraszam do siebie;)
Centrum Sztuki Nowoczesnej na talerzu - bardzo obiecująca to sztuka i zpewnością smaczna niezwykle:)
OdpowiedzUsuńwygląda pysznie
OdpowiedzUsuń